Trobada d’eSPELEOlogia i CANYONS (Garrotxa)

Organitzat pel GDE del Centre Excursionista de Catalunya i la SEPS del Foment Excursionista de Barcelona, durant els dies 27, 28 i 29 de setembre es desenvolupa la Trobada d’eSPELEOlogia i CANYONS a Sant Esteve d’en Bas.

Aquests actes són un bon lloc de confluència, on es reuneixen espeleòlegs, que difícilment coincideixen en altres activitats conjuntes. Així, es poden intercanviar informacions d’interès i planificar activitats entre diferents grups i/o espeleòlegs.

Després d’un gran esforç, durant dues setmanes, per tenir enllestits i imprimits tots els treballs, el dissabte 28 de setembre es van presentar a la  Trobada d’eSPELEOlogia i CANYONS a Sant Esteve d’en Bas, la topografia de tot el sistema Badalona a Ordesa Monte Perdido i la exploració del Forat de les Olles al massís del Pedraforca, treballs inèdits que presentaven a la Trobada. També vam fer la presentació del treball del Forat de l’Or, on encara estem explorant.

El dissabte a primera hora muntaven els posters i ens retrobàvem amb el companys d’altres grups i amb l’organització. Vam aprofitar per donar a conèixer les noves exploracions de G.E.B. en especial, el gran treball que s’està realitzant a la campanya anual d’Escuain.

Sistema Badalona. Topografia any 2013

Forat de les Olles al massís del Pedraforca

Topografia del Forat de l’Or

El GEB participà a a les exposicions gràfiques on exposà diversos pòsters de les seves últimes activitats, i a les conferències, projectant un documental de les exploracions subaquàtiques realitzades al massís del Montsec.

Brauli Torres presentant el documental del Forat de l’Or

Jordi Yherla fent la introducció  del documental sobre les exploracions al Forat de l’Or

El nostre grup va aprofitar el cap de setmana per visitar dos barrancs, el dissabte Rec de la Coma.

 I diumenge el Barranc de Sant Aniol.

El nostre agraïment i felicitació als organitzadors

Fotografies, Archie Litago

Aquí us deixem el petit reportatge que va fer Olot Tv d’aquest esdeveniment.