Escuain 2014. CiberDiari, núm. 7

Dijous 7 d’agost de 2014

 

Des de Radio Escuaín, informant en directe Lala!

Ahir a la nit vam sortir del C-13 (O Grallar = El Grajero) un equip punta autodenominat “Equipo Hamaca” del campament de després del Gaterinto, l’últim component de l’equip, format pel Josep Colomines, l’Anna Quintana, el Pep Soler i la Lala Lasheras va sortir a les 23 hores, i avui hem aprofitat els primers raigs de sol per assecar tot el material.

Un grup format pel Brauli Torres l’Elena Navarro el Natx Montero i el Luis han entrar al c9, del que ahir van sortir l’Asier Garria Urriarte, el Jordi Llorca i la Emilia Doña, que van arribar al campament a la 1 de la nit

L’equip hamaca ha fet una escalada de 12 m a un meandre de roca blanca molt dura, suposem que es quarsita, deixant més metres pendents per la propera ocasió, fa bona pinta, sembla que segueix la direcció del gran canó, el qual no es pot seguir remuntant. de moment. degut a un mur de pedra i terra  inestable que tapona la continuïtat. També vam topografiar el c13 desde el final del Zoo fins l’escalada que es va fer al gran canó.

A les 18 han sortit el Jose Amaya i el Xavi Fuertes del C13 .

Han marxat del campament definitivament el Enrique, la Ana i l’Asier de Múrcia, l’Àngel Villaret i la Mireia Rovira , el Luis  i el Pep Soler. I han baixat a Aínsa a fer una estància de descans el Jordi Llorca, l’Emilia Doña, l’Elena Navarro, l’Anna Quintana, el Brauli torres i el Josep Colomines.

A continuació inserim fotografies d’en Silurete.