Escuain 2013. CiberDiari, núm. 7

El dia 7, dimecres, de bon mati un equip format pel Miguel, el Josep i en Pep van anar a la Bufona a buscar el material que van deixar la Malen i en Miguel. Un altre equip, la Malen, el Nacho,  l’Archi, en Francesc i l’Elena van fer un porteig de material, per avançar feina.

Sobre les dues del migdia van sortir l’Àngel i en Xavi Fuertes, després de 4 dies sota terra, havent fent la topografia i equipant la part nova de la cavitat.

Després d”un segon viatge de material, sobre les deu de la nit, mentre sopaven, es va escoltar un crit, era en Brauli, que tot just acabava de sortir del C13. Als pocs minuts en Xavi Soler ja sortia de l’últim pou.

Dia 8, dijous, s’aixeca el campament, amb ganes de tornar a la civilització. Recollim tot i comença la baixada. Allà ens espera un bon dinar.

Acabem la campanya amb més d’un quilòmetre descobert per una galeria fòssil. I després de la primera connexió per la part aèria, s’ha de dir que s’ha tornat a connectar, però per aquesta galeria fòssil i directa al campament 3 de la Bufona.

Després d’un gran dinar, comencen els adeus!!

Ja s’ha acabat la campanya.

 Dijous 8 d’agost

L. Nita