Escuain 2013. CiberDiari, núm. 4

C-5

El dia 3 d”agost sobre les 11 del mati, vam entrar al C13 l’equip punta, en Brauli i en Xavi, l’equip de suport en Francesc A i l’Archi i l’equip fotogràfic en Josep, en Pep Mula, la Laura, en Nacho, en Lluisos i l’Elena.

L’equip punta i l’equip de suport anaven a un bon ritme, mentre que l’equip fotogràfic anava una miqueta més lent. Ens vam trobar a la capçalera del pou de 90m ara amb un de 20m i l’altre de 75m. Després de la baixada, va començar el Gaterinto, una gatera de 200m, tota una aventura plena de passos estrets que ens feia agafar unes posicions impossibles. Després ens trobem amb la zona de bloc and rock, com el seu nom indica una zona plena de blocs que baixa més de 150m. Un cop arribat al riu, ja queda poquet pel trifucat. Seguim el riu, fins que arribem a una bifurcació a mà dreta trobem una corda indicant que ja arriba el primer campament.
L’alegria d’arribar tots al campament es va celebrar amb un bon sopar. Es va condicionar el campament per poder dormir tots i poder sopar còmodament.
Al dia següent toca campana a les 7 del mati, comença el dia. L’equip punta i de suport comencen a fer viatges a punta per traginar el material, mentre que l’equip fotogràfic comença a pujar i a fer fotografies.
Es van fer fotos de la gatera, al pou de 75m al replà de la capçalera del pou de 75m, i al meandre d’abans de l’última cadena de pous. L’equip de fotografia va sortir del C13 a les 21. Allà ens esperaven tot l’equip del campament. Va ser tot un èxit.

Descans dels que van sortir del C-13

Els companys de Espeleo Club Resaltes de Múrcia i del Grupo Espeleológico G40 de Priego de Córdoba efectuen la revisió i topografia del C-5

Fotos C-5, José Povedano

 

Avui han marxat Pascu i Mari, Lala, Llisus i Pep Mula.

Ha arribat Miguel

Dilluns 5 d’agost

L. Nita

M. Alen