Font d’Estramar. Treballs topogràfics

Presentem una petita crònica dels treballs topogràfics realitzats en les activitats de A.R.F.E (Association du Recherches Font Estramar)

DIUMENGE DIA 26 DE GENER FONT D’ESTRAMAR

Ja hem començat la pressa de dades topogràfiques de la part fonda d’aquesta surgència, concretament des de la cota -110 m fins la cota -123 m,  30 m de recorregut. Una immersió de 4h50′ on tot anat d’allò més bé.

Amb un recolzament excepcional, Carlos Gasió i Alberto Perea que arriben fins els -113 m, han realitzat una gran tasca, i com sempre, tots acompanyats amb el millor material, el propulsor DIVERTUG. Tant sols acabem de començar, serà una tasca llarga, amb varies immersions de llarga durada, cada vegada a més fondària, la propera ja serà per sota dels -130 m, esperem que abans de l’estiu ho tinguem enllestit. Anirem informant de l’evolució del projecte.

 

DOMINGO DIA 26 DE ENERO FONT D’ESTRAMAR

Hemos comenzado la toma de datos topográficos de la parte profunda de esta surgencia, concretamente desde la cota -110 mtrs. hasta la cota -123 mtrs., 30 mtrs. de recorrido. Una inmersión de 4h50′ en la que todo ha ido muy bien.

Con un apoyo excepcional, Carlos Gasió y Alberto Perea, que alcanzando una profundidad de -113 mtrs, han realizado un gran trabajo, y como siempre, acompañados del mejor material, el propulsor DIVERTUG. Solo hemos comenzado, serà una ardua tarea, con varias inmersiones de larga duración, cada vez a más profundidad, la próxima ya será por debajo de los -130 mtrs., esperamos que antes del verano ya lo tengamos realizado. Iremos informando de la evolución del proyecto.

Jordi Yherla

Grup d’Espeleologia de Badalona